26 de juliol 2017

Aquesta setmana et recomanem...

"Una altra aventura d'en Jordi i l'Oriol i el Capità calçotets. En aquest cas, un professor malèfic inventa un mecanisme per controlar la ment i convertir tots els alumnes en xaiets obedients. No cal dir que en Jordi i l'Oriol s'hi enfrontaran i en faran de tots colors..."


Aprofitant el seu recent salt a la gran pantalla, aquesta setmana us volem recomanar l'última aventura del Capità Calçotets adquirida per la biblioteca: La saga flairosa del cavaller Aixellapudenta.  


La col·lecció de llibres creada per Dav Pilkey, reconegut autor i il·lustrador nord-americà, triomfa entre els més joves gràcies a les seves històries fresques i divertides, que connecten directament amb els interessos i gustos de la gran majoria d'escolars. Els seus protagonistes, el Jordi i l'Oriol, són dos inseparables amics que es diverteixen, durant les hores de classe, dibuixant còmics i personatges ficticis. Una afició que passarà a ser d'allò més real quan converteixin el director de l'escola en l'incomparable Capità Calçotets. 


Totes les publicacions de la saga, a més a més del seu innegable sentit de l'humor, tenen en comú una lectura senzilla que combina a la perfecció text i imatge; tret especialment adequat per a tots aquells infants què els costa agafar un llibre.  


PILKEY, Dav: El Capità Calçotets i la saga flairosa del cavaller Aixellapudenta. Barcelona: Cruïlla, 2017.
Localització: I***(SAN)-VD

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada