27 de juliol 2017

La Roser ens recomana

Com a guanyadora del PERSONATGE AMAGAT del mes de juliol, la Roser ha tingut l'oportunitat de recomanar, al blog de la biblioteca, alguns dels seus llibres preferits. Les tres històries que ens proposa, de temàtiques ben diferents, de ben segur que us serviran d'inspiració com a pròximes lectures! 


Tot seguit us deixem la seva aportació:

"Hola, em dic Roser i m'agradaria recomanar aquests tres llibres, que els he llegit i són sense cap dubte els que més m'han agradat de tota la biblioteca.

  • PANKHURST, Kate: Mariella Mystery investiga l'enigma del cupcake -> Aquest llibre és semblant a un diari de detectius, una de les millors amigues de la protagonista concursa en un concurs de reposteria i a partir d'aquí comença l'aventura! 
  • ARTIGAU, Marc: Els perseguidors de paraules -> Si no t'agrada llegir, no llegeixis aquest llibre, perquè està ple d'apòstrofs, lletres i més coses. La Noa, la protagonista, viu una aventura inoblidable salvant l'idioma d'un monstre malvat. 
  • LEWIS, Harris: La meva profe és un vampir -> Aviso, aquest llibre no fa por, no té dibuixos. Tracta d'una noia vampira que viu amb els seus pares, la canvien d'escola i comença a sospitar que una professora seva és una vampira, com ella."  

 


I fins aquí les recomanacions de la Roser. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres els llibres que més t'han agradat!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada