05 de setembre 2017

EXPOSICIÓ-JOC: Llibres en conserva

Després de l'èxit dels Laboratoris de lletres i Imatges d'aquest estiu, la Biblioteca Infantil posa a l'abast de tots aquells curiosos la possibilitat de divertir-se amb l'exposició-joc Llibres en conserva


A partir de la selecció d'una quinzena dels àlbums il·lustrats més populars de la Literatura Infantil, les bibliotecàries hem preparat 15 enigmàtics pots, dins dels quals hem dipositat l'essència de cada una de les històries explicades.


El funcionament del joc és ben senzill. Cal que llegiu els àlbums amb molta atenció, parant esment a tots els detalls de les imatges. Tot seguit haureu d'analitzar els objectes dels pots, intentant trobar vincles amb les històries dels llibres. Per acabar, i amb l'ajuda de les fitxes que tindreu a la vostra disposició, podreu ordenar les vostres idees apuntant el número de cada un dels pots amb el llibre que penseu que li correspon. 


No oblideu entregar les fitxes a les bibliotecàries! Pot ser que entre tots els que encerteu les respostes sortegem algun premi...! 🎁🎁🎁🎁


*Idea original extreta de l''exposició-joc 25 Imperdibles, creada per les docents de la Universitat de Barcelona: Emma Bosch i Encarna Beltran.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada