22 de juny 2017

Aquesta setmana et recomanem...

"Si sou d'aquells que creieu només en allò que sou capaç de veure o de tocar, si menyspreeu les lleis del que és sobrenatural -i no em refereixo a vanes històries de fantasmes o d'esperits-, si no accepteu el fet que la maldat de l'home el faci prodigar-se en les seves maquinacions i superar Déu, aleshores no em llegiu."

Aprofitant l'esclat de les festes de Sant Pere, aquesta setmana us volem recomanar la novel·la juvenil d'un dels nostres autors locals més prolífics; en Jordi Folck.


L'obra, titulada El manuscrit de les bèsties, ens explica la història de dos germans bessons, l'Esther i l'Alfons Dandridge, els quals, després de la sobtada mort dels seus pares, hauran de traslladar-se a viure a l'orfenat Saint Mary. Però la que en un principi es presenta com una típica acadèmia de tradició anglesa, passarà a convertir-se en un espai inhòspit i inquietant quan es comencin a produir les misterioses desaparicions d'alguns dels alumnes que l'habiten. Els dos germans, amb l'ajuda d'amics i companys, hauran de descobrir què s'amaga darrere aquests estranys successos, i aprendre que les aparences d'aquells que tenen al voltant no són sempre allò que semblen.  


Ambientada al poble anglès d'Ely, en plena època victoriana, la novel·la de Jordi Folck us atraparà d'inici a fi. Una història perfecta pels amants dels misteris, que arrancarà més d'un calfred fins i tot als més valents de vosaltres (cosa que no va gens malament tenint en compte les caloroses temperatures d'aquests últims dies!). 

FOLCK, Jordi: El manuscrit de les bèsties. Barcelona: Ed. Barcanova, 2004.
Localització: JN(FOL)-GR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada