19 de maig 2017

Mons màgics al Club de Lectura

Com ja us havíem anunciat, el darrer llibre comentat pel Club de Lectura va ser El Màgic d'Oz, de Frank Baum. Aquest clàssic de la literatura infantil ens explica com la Dorothy, una joveneta de Kansas, va a parar per culpa d'un tifó a una terra desconeguda. Veient que els habitants d'aquell lloc no saben dir-li com pot tornar a casa, decidirà emprendre, amb  l'única companyia del seu gosset Toto, un llarg viatge per demanar consell al savi i poderós mag d'Oz, que viu a la ciutat Maragda. Serà així com la Dorothy s'embrancarà en una trepidant aventura, durant la qual coneixerà, a més a més, nous i estranys companys de viatge.


Després de comentar què els havia semblat la lectura d'aquesta novel·la, i alguns dels seus passatges preferits, les noies del club van decidir deixar anar la imaginació i inventar-se, cada una d'elles, un nou personatge que s'hauria pogut unir a la Dorothy en la seva aventura per trobar el mag d'Oz. 







El pròxim llibre a llegir, Konrad o el nen que va sortir d'una llauna de conserves, serà la lectura que posarà punt final a les trobades del Club d'aquest curs. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada