27 d’abril 2017

Flors a la Biblioteca

Sant Jordi ja ha passat, però al Centre de Lectura encara ens queden moltes roses per regalar. Com cada primavera des de fa 70 anys, la nostra entitat acollirà ben aviat el Concurs-Exposició Nacional de Roses. Una setmana durant la qual roses de tot tipus encisen amb la seva perfumada olor qualsevol visitant que es passegi per la casa. 




Per acompanyar aquesta celebració tan primaveral, des de la Biblioteca Infantil i Juvenil us volem oferir una petita exposició sobre llibres en els quals les flors, els arbres i la natura són els principals protagonistes. Amb ells podreu gaudir d'històries com la que trobem en El petit jardiner (Emily Hughs, 2015), un conte encisador que ens parla de l'esforç i l'amor per la natura; o en El bosc (Claire A. Nivola, 2002), en el qual se'ns relata el màgic encís que produeix la contemplació de la natura en els qui l'observen sense pors ni recances. 




Però també llibres de coneixements, com ara l'Hort fàcil amb nens (Jordi Font i Màriam Ben-Arab, 2014), amb els quals, els més atrevits de vosaltres, podreu aprendre tots els secrets imprescindibles per plantar el vostre propi hort o jardí personal. 



No us ho penseu més! Veniu a la Biblioteca i aprofiteu aquesta oportunitat per acostar-vos a la natura des d'una perspectiva diferent!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada