04 d’abril 2017

Fent boca per Sant Jordi

Comença el mes d'abril, i això només pot voler dir que s'apropa Sant Jordi, diada de llibres i roses. Per tal que us pugueu anar preparant amb temps, i no us agafi la festa desprevinguts, des de la Biblioteca Infantil del Centre de Lectura us hem fet una selecció d'algunes de les millors històries que tenim sobre dracs, princeses i cavallers. 


Però com que també està bé variar, i no sempre ens hem de cenyir a les històries tradicionals, en els llibres que trobareu exposats, els protagonistes de la llegenda de Sant Jordi són d'allò més variats i no s'acontenten en romandre en els seus rols habituals. Des de dracs lectors fins a princeses enjogassades, podreu triar el conte que més s'adapti a vosaltres.

I si sou dels que els agrada tenir la feina feta com més aviat millor, no dubteu en agafar una de les roses de paper que també trobareu a l'expositor de la Biblioteca. Tindreu la vostra rosa enllestida abans de la Diada, i així podreu aprofitar tot el dia per gaudir dels llibres i de les paradetes. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada