16 de juny 2017

El Club de Lectura tanca per vacances

Ahir, dijous 15 de juny, vam posar punt final a les trobades del I Club de Lectura de la biblioteca infantil/juvenil del Centre de Lectura. En aquesta despedida, que és només un fins aviat, no hi va faltar de res: patates i croissants, sucs i refrescs, fotografies i rialles... però sobretot molta literatura! 


El darrer dels llibres que ens va acompanyar, Konrad o el nen que va sortir d'una llauna de conserves, ens explica la història de Berta Bartolotti, una extravagant dona que un dia qualsevol rep per correu exprés un misteriós paquet. Quina sorpresa s'emportarà quan descobreixi que dins de la llauna de conserves, en comptes d'avellanes, s'hi guarda, ni més ni menys, que un nen de 7 anys completament format! Educat, intel·ligent, responsable... en Konrad és el fill ideal, però això no vol dir que tot li sigui fàcil. Amb una mare adoptiva fora dels cànons considerats "normals", en Konrad haurà d'aprendre que la vida real no és sempre tan perfecte com es pensava.   


Com us podeu imaginar, la lectura va entusiasmar per igual a totes les membres del Club. L'humor de Christine Nöstlinger, la seva autora, va aconseguir fer-les riure a través d'uns personatges que caricaturitzen molts dels convencionalismes de la nostra pròpia societat. Els diàlegs, sovint farcits d'absurditats, van ser escollits entre totes com un dels punts forts de la novel·la. 


Així doncs, amb en Konrad com a company i les vacances ben a la vora, vam acomiadar el Club de Lectura fins al curs vinent. Esperem que totes les nostres lectores passin un estiu ben distret amb la companyia d'algun bon llibre. Les esperem a totes elles, i als que se'ns vulguin unir, el pròxim setembre. Fins aleshores... 



BONES VACANCES!!

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada