28 de març 2017

Aquesta setmana et recomanem...

"Un nen i una nena, un avi que viu envoltat de llibres i objectes curiosos. Un error en el bosc, el pes del remordiment. I una clau que l'avi dóna als seus néts: la clau al món de l'Avi Roure. Una novel·la infinita amb dotzenes i dotzenes de personatges inoblidables, des del Nen Iogurt i la Nena Vainilla fins al samurai cellista Miyamoto-Yoyo, la senyoreta Dickinson (Emily), i Ahab el caçador de dracs. Una història realment èpica, amb arrels a Gilgamesh i les grans mitologies."[1]

Igual que en els grans referents de la literatura fantàstica, com ara Alícia en terra de meravellesLa Història interminable, Els llibres d'A transporten les quotidianes vides de dos germans ben normals cap a un món desbordant de fantasia en el qual hauran de superar extraordinàries aventures. Una pila de personatges sorprenents, i les constants al·lusions a obres i referents de la història i la literatura, acaben de convertir la proposta de J. L. Badal en un univers perfecte, que serà devorat amb ganes per qualsevol lector que s'atreveixi a obrir-ne les pàgines. 



A més a més, l'editorial La Galera, encarregada de donar forma al potent contingut del qual estem parlant, ha aconseguit publicar un llibre on el gruixut paper de les pàgines i les meravelloses il·lustracions en color i blanc i negre de Zuzanna Celej, aconsegueixen fer realitat les insisnuants paraules que s'anuncien a la coberta posterior de l'obra: 

"Això no és un llibre. És tot un món. Que canviarà el teu per sempre.



_______________________
[1] BADAL, J. L. i CELEJ, Zuzanna [Il.]: Els llibres d'A. Barcelona: La Galera, 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada