25 d’octubre 2016

Primera trobada del Club de Lectura

“Les BRUIXES DE DEBÒ es vesteixen amb roba corrent i s’assemblen molt a les dones corrents. Viuen en cases corrents i fan feines corrents. És per això que són tan difícils d’enxampar.” [1]

Amb aquestes mateixes paraules és com el petit però valent nen de la novel·la de Roald Dahl ens descriu les bruixes. Esgarrifós, no trobeu? Pensar que podem estar envoltats d’aquestes malvades dones, que no hi ha manera de reconèixer-les, que qualsevol descuit ens pot portar a caure a les seves horripilants urpes! Per sort nostra, i també pel protagonista de la història, existeixen certs indicis que ens poden ajudar a identificar una bruixa en cas de sospita. A través de la lectura d’aquest llibre, i de les peripècies del seu heroi i la seva poc convencional àvia, qualsevol persona pot aprendre i posar en pràctica els coneixements d’un bon caçador de bruixes. No en va, gràcies a les lliçons transmeses de generació en generació, el nostre protagonista serà capaç de plantar cara a les bruixes de tota Anglaterra i a la seva temible Reina!

Les intrèpides membres del nostre Club de Lectura ja han iniciat la seva formació en el camp de la caça de bruixes i ben aviat en seran totes unes expertes. Si tens ganes de fer com elles i endinsar-te en aquesta divertida història plena de màgia, aventures i transmutacions no t’ho pensis més i vine a la Biblioteca! Podràs agafar el llibre de Roald Dahl i presenciar en persona les activitats del nostre Club! Anima’t!
I si un cop has acabat el llibre encara tens ganes de seguir investigant sobre l’autor i la seva obra, visita la web del Grup 62. Hi trobaràs un munt d’activitats per a fer abans, durant i deprés de la lectura!


[1] DAHL, Roald: Les bruixes. Barcelona: Editorial Empúries, 1986.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada